Foxtail Gras Green

Natuurlijk ogende hoge grassoort (90,120, 150 cm)

More details

90 cm
120 cm
150 cm

18 items in stock

49,50 €

On sale!

Gelukkig is er nu een oplossing voor al die hoeken op kantoor, in uw zorginstelling, conferentielocatie, restaurant, andere openbare ruimtes en thuis die eigenlijk te donker of te tochtig zijn voor echte planten. Met onze collectie bloeiende zijdeplanten, groene zijdeplanten en zijdebomen bent u in één keer voor altijd klaar.

U geniet vanaf de eerste dag van de voordelen van dit hoogwaardige natuurproduct. Zo verkeren ze jaarrond in topconditie. Daardoor storen uw medewerkers en uw gasten zich nooit aan dode takken of afgevallen blaadjes op de vloer. Die stabiele kwaliteit vertaalt zich ook in uw onderhoud; bijvoorbeeld omdat uw zijdegroen buiten de reguliere voedings- en verzorgingscyclus van uw levend groen blijft.

Alle zijdeplanten en –bomen zijn water- en vochtbestendig, waardoor u ze uitstekend bij entrees of in patio’s kunt plaatsen. Een andere veelgebruikte toepassing is een combinatie met levend groen. De zijdebomen zijn per stuk verkrijgbaar tot plafondhoogte; speciaal voor atriums en andere bijzondere ruimtes zijn hogere maten leverbaar.